El Aletleri

Optimize edilmiş iş süreçleri için pratik avantajlar
Yüksek talepler için profesyonel aletler

Weidmüller’de, 30 yıldan fazla bir süredir en zorlayıcı ihtiyaçları karşılamak üzere, kaliteli aletler geliştiriyor ve üretiyoruz Yeni çözümler üretirken aklımızda daima bir hedef var: işinizi daha kolay hale getirmek, süreci optimize etmek ve işinizin uzun vadeli üretkenliğini korumaya yardımcı olmak.

Aletler, uzun süreli sürekli kullanımdan sonra dahi, günlük bazda değişmez performansınızı garanti etmelidir Bu amaçla Weidmüller müşterilerine “Alet Sertifikasyon” hizmeti sunmaktadır. Weidmüller, aletlerinin fonksiyonelliğini ve kalitesini bu teknik test prosedürü ile garanti altına almaktadır.

Bunu başarmanın en iyi yöntemi aynı kaynaktan, bir arada çalışmak üzere tasarlanarak üretilen ürünler ve aletlerdir. Üretim yelpazemiz kesme, soyma, sıkma, test etme ve vidalama için etkin el aletlerini içermektedir. Bu çeşitlilik, aletleri bir araya getiren ve belirli bir amaçla ve etkin bir şekilde aksesuarları eşleştiren alet setleri ile geliştirilmiştir. Weidmüller’in otomatik makineleri, sürekli tekrar gerektiren işleri daha kolay hale getirmekte ve oldukça değerli olan zaman tasarrufu sağlamaktadır.

 

Weidmüller aletlerinin ilk bakıştaki avantajları:

  •  Alet Sertifikasyon hizmeti sayesinde artan güvenlik
  •  Şekil ve fonksiyon esnekliği
  • Sofistike ergonomi sayesinde daha üstün verim ve tek bir işlemde çoklu görevleri tamamlayabilme yeteneği
  • Tek bir kaynaktan ürünlerin ve aletlerin verimli kombinasyonunu yapabilme