Analog Sinyal İyileştirme

Endüstriyel ve proses otomasyonunda esnek iletim
Sinyal çeviricilerimiz proses şeffaflığını ve maksimum ulaşılabilirliği sağlar

Örneğin sıcaklık, basınç, seviye, akış hacimleri, ağırlık ve hız gibi, endüstriyel ve proses otomasyonundan gelen dijital ve analog sinyal değerlerinizi dönüştüren, izole eden, izleyen ve görsel hale getiren izolasyon amplifikatörleri  arıyorsunuz.

Weidmüller’in anahtarlama amplifikatörleri  , otomasyonun artan bir şekilde kullanımı ışığında güçlü birer ortağınızdır. Standart DC sinyaller için sinyal çeviricilerimiz, 4-20 mA ve 0 -10 V izolasyon ve anahtarlama amplifikatörleri, frekans dönüştürücüler ve eşik anahtarları yüksek seviyede bir hassasiyet, evrensellik ve geniş bir yelpaze sunan değişkenler ile özdeşleştirilir. Sinyal dönüştürücüler 6 mm, 12 mm ve 22 mm genişliklerde sunulur ve ATEX alanlarda dahi kullanılabilir. İzolasyon amplifikatörleri, hassas bir analog girişi kullanarak 4-20 mA / 0-10 V standart analog sinyalleri dönüştürür. Sinyal dönüştürücüler saf sinyal/izolasyon konvertörler, 2-yönlü/3-yönlü izolatörler, besleme izolatörleri, giriş döngü ve çıkış döngü beslemeleri olan pasif izolatörler veya emniyet şalterleri olarak üretilmektedir.  Bunlar, elektriksel ve mekanik olarak minimum bir tesisat döşeme çalışması gerektirecek şekilde tasarlanmışlardır.

Buna ilave olarak, bu analog sinyal işleme ürünleri, Weidmüller Endüstriyel Ethernet, aydınlatma ve aşırı akım koruma (VARITECTOR), röleler ve yarı iletken anahtarlar ile üniversal olarak da kullanılabilir ve pek çok komple çözümler üretmek için bağlantı yapılabilir.