Güç Kaynağı Sistemleri

Sistemlerinizi arızalara karşı emniyetli hale getirin
Weidmüller – Güç Kaynağı ile sonsuz bir besleme gücü sağlarsınız…
Üretim süreçlerindeki endüstriyel otomasyonun artan oranı, devam eden operasyon esnasında, özellikle de bir arıza durumunda, 24 V DC’lik bir güç beslemesini güvenli bir şekilde garanti altına almayı şart koşar.

 

Modüler güç kaynağı konseptimiz pratik olarak, bütün gereksinimlerinizi karşılamanıza yardımcı olur. Size birbiriyle tam olarak uyumlu halde çalışan bileşenlerle bir çözüm raporu sunuyoruz. Endüstriyel kullanım için 5V’tan 24V’a ve 48V’a kadar anahtarlamalı mod güç kaynağı ünitelerimiz, kesintisiz güç kaynaklarımız ve 24 V şebekeler için elektronik sigortalarımız var. DC/DC konvertörler, diyot modülleri, röle modülleri ve kapasite modülleri olan genişletme modülleri de elektronik alt grupları beslemede kendilerini uzun süre önce kanıtlamışlardır. Zorlu endüstriyel ortamlarda, kimyasal tehlike bölgelerinde veya gemi mühendisliğinde, uluslararası onaylı anahtarlamalı mod güç kaynağı ünitelerimiz güvenilir bir şekilde kullanılabilir. Dahası, elektronik sigortalar 24 V DC devrelerinizi güvenilir bir şekilde koruyacaktır.

 

Güç kaynağı ürünleri, bizim Endüstriyel Ethernet, aydınlatma ve aşırı akım koruma rölelerimiz ve yarı iletken anahtarlarımız ile üniversal olarak da kullanılabilir ve pek çok komple çözümler üretmek adına bağlantı yapılabilir.