PLC Arayüz Üniteleri

Kontrol ve sensorlar/aktüatörler arasında etkin bağlantılar
Kolay döşenen sistem kablo tesisatını destekliyoruz

Makinelerin ve sistemlerin karmaşıklığındaki artış, şirketler için, kontrol birimi ile sensorlar/aktüatörler arasındaki kablo tesisatında bile her zamankinden daha büyük zorluklar ortaya çıkarmaktadır. Weidmüller PLC ara yüz ünitelerimiz, bu konuya bir çözüm üretmek üzere sistemler içerisinde yalnızca sorunsuz bağlantılar kurulmasını sağlamakla kalmaz, aynı zamanda sadeleştirilmiş kablo tesisatı sayesinde, gereken materyali ve işgücünü de oldukça önemli oranda azaltır ve arıza çıkarabilecek kaynakları minimum seviyeye indirirler. Bu şekilde sistemin güvenli olarak devreye alınmasını garanti altına alırken, masrafları azaltmada da aktif bir rol oynarlar.

Geleneksel tek kablolu tesisat döşemeye bir alternatif olarak, karşılık gelen konektör sistemleri olan çoklu iletken sistem kabloları oldukça akılcı bir potansiyel sunar. Sıradan kontrol sistemlerinde üniversal olarak kullanılabilen kompakt ara yüz kartları hızlı ve kolay bir şekilde takılabilir. İlave test ve ölçüm cihazları kullanılarak hatalar kolaylıkla tespit edilebilir ve bu şekilde pahalıya mal olan kesintiler azaltılabilir.

Önceden bir araya getirilmiş çok çeşitli ve farklı kablolara, ön adaptörlere ve ara yüzlere ilave olarak Weidmüller, sistemlerinize optimal olarak entegre edilebilen müşteriye özel kablo tesisatı konseptleri geliştirmek amacıyla özel ara yüz ünitelerini de kullanır.